Kövess minket

Aztaa

Snoop Dogg szívesen fellépne III. Károly király koronázási ceremóniáján

Megosztva

Interjút adott a The Sun nevű brit bulvárlapnak Snoop Dogg, aki mint kiderült, kész betenni a lábát a Westminsteri apátságba.

A beszélgetés egy pontján a vicces kedvű Snoop bedobta, hogy a magazin igazán intézhetne neki egy fellépői helyet III. Károly, a tavaly elhunyt Erzsébet királyné fiának koronázási ceremóniáján.

“Benne lennék, hogy fellépek a koronázáson. Intézzétek el.” – mondta a rapper.

Sajnos a long beach-i natív meglepő módon nem brit, emiatt minden bizonnyal hátrányból indul, tekintve, hogy előtte már olyan poplegendák jöttek szóba a jeles alkalomra, mint Sir Elton John, Adele, vagy Harry Styles. 

A slusszpoén csak az, hogy az imént sorolt nevek mindegyike visszautasította a felkérést, így ha a trónörökös lecsapna Snoopra, még áll az alkalom, május 6-áig van idő, ekkor jön el a nagy nap.

A rappernek egyébként komoly története van a brit diplomáciával: még ’94-ben történt, hogy az mc-t ki akarták tiltani az országból (illetve megtiltani, hogy folytassa ott éppen folyó turnéját), ugyanis ekkor még folyamatban volt a gyilkossági ügye, amiből végül felmentették. „Dobjátok ki a gonoszt!” – állt csupa nagybetűkkel az akkori napilapok címlapján. Snoopot végül nem más vette védelmébe, mint maga a királynő. „Tudjátok ki védett be?” – tette fel a kérdést a rapper. „Maga a királynő. Azt mondta, hogy ‘ez az ember nem tett semmi rosszat az országunkban. Maradhat.’ Amikor a királynő beszél, hajoljatok meg.” Azt is elárulta, hogy állítólag az unokák jártak közben az ügyben. Win!

Hogy végül a Doggfather ott lesz-e koronázáson és megkoronázza flowjával a ceremóniát, egyelőre kérdés, de tessék petíciót indítani, ha Károly nem harap rá a lehetőségre.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés