Kövess minket

Hiphop

Soulja Boy és Snoop Dogg is szerepelni fog Westside Boogie új lemezén

Megosztva

Comptoni rapper és Shady Records előadó, Westside Boogie második nagylemezéhez érkezett, melynek most megosztotta a hivatalos borítóját és teljes dallistáját is.

Az MC, aki utoljára 2019-ben dobott le stúdióalbumot, a debütáló Everythings for Sale-t, most egy 12 számos folytatással tervez visszatérni, méghozzá június 17-én, pénteken.

Ez a lemez arról szól, hogy ünnepelnünk kell a bennünk rejlő erőt. Ez a lemez azoknak szól, akik túlélték az élet megpróbáltatásait, azoknak a fekete apáknak, akik elnyomták az érzéseiket, mert attól féltek, hogy gyengeség, ha kimutatják a fájdalmukat, pedig valójában ez az egyik legnagyobb erősségük. Azoknak, akiket beskatulyázott a világ, és el kellett rejteniük a személyiségük többi oldalát. Szeretlek titeket, gyógyuljunk együtt” – írta Boogie a MORE BLACK SUPERHEROES című lemezről.

A projektnek a hivatalos borítóját is megosztotta, melyen a gyerekeivel látható együtt. Az albumon Soulja Boy, Snoop Dogg,  Smino, Teezo Touchdown, KalanFrFr, és Shelley fka DRAM is szerepelnek majd.

Alább csekkolható a borító és a dallista, a korábban megjelent kislemezekkel együtt.