Kövess minket

Aztaa

SpongyaBob Kockanadrág mondta neki, hogy öljön – állítja az anya, aki leszúrta a 3 éves lányát

Megosztva

Bizarr gyilkosság történt Michigan államban, ahol egy anya megölte a 3 éves kislányát, majd azt mondta a rendőröknek, hogy SpongyaBob Kockanadrág unszolására tette mindezt – tudósít a helyi média.

A 22 éves Justine Johnsont azzal gyanúsítják, hogy többször megszúrta a gyermekét, Sutton Mossert, majd a mindössze 3 éves kislány holtestét egy szemeteszsákba tette. Az eset pár nappal Sutton születésnapja után történt, még tavaly szeptemberben. A vádlott 17 éves testvére másnap a kislány holléte felől érdeklődött, de az anya elküldte melegebb éghajlatra, a férfi nem sokkal később megtalálta a holtestet a fekete szemeteszsákban, és értesítette a rendőröket.

Johnson azt mondta a nyomozóknak, hogy heroinfüggő, és az egyik durvább lejövőjén azt haluzta, hogy egy rajzfilmkarakter, SpongyaBob utasítja arra, hogy gyilkolja meg a lányát. A nő elvileg két hete nem aludt rendesen, és a drogmegvonás hatásával kiegészülve halucinálni kezdett, miközben a TV-ben épp a népszerű gyerekműsor ment. SpongyaBob amúgy a nő állítása szerint azzal fenyegette meg őt, hogy megöli, ha nem teszi azt, amit mond.

Johnson jelenleg is börtönben van, gyilkossági ügyét február 28-án kezdik tárgyalni, ha elítélik életfogytiglant is kaphat.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés