Keresés
  • Főoldal
  • Sport
  • A Sacramento Kings kifizet a rajongóinak, ha magukra tetováltatják a csapat új logóját!

A Sacramento Kings kifizet a rajongóinak, ha magukra tetováltatják a csapat új logóját!

Offmedia- 2016.04.27. 10:36
265
Az NBA-ben eddig nem látott reklámfogásról van szó.
A Sacramento Kings kedden bemutatta új címerét. Aki képben van az NBA világával, az tudja, hogy ilyen, ha nem is sűrűn, de gyakorta előfordul a ligában. A valaha szebb napokat megélt csapat nagy változtatásokon megy keresztül a jövőben.

Kezdésnek elbocsájtották edzőjüket, a veterán George Karl-t, a gyenge eredményeik miatt. A következő szezont pedig már új csarnokban kezdik a "Királyok", bízva abban, hogy egy új, sikeres korszak köszönt rájuk. A nagy megújulás közepette a logójukat is lecserélték.

Az új logó:Az új címer a korábban, évtizedekkel ezelőtt használatosakra hajaz, némi retro hangulatot árasztva. A klub, hogy népszerűsítse a csapatot, és a logót egészen érdekes akciót hirdetett meg a rajongói körében. Hozzá kell tenni, hogy a legbevállalósabb szurkolók között.


De, miről is szól az akció?! A csapat szerződést kötött öt tetováló szalonnal a városban, ahol ingyen felvarrják a delikvensekre az új címert! A rajongóknak nem kell mást tenniük, csupán meglátogatni valamely szalont a mai nap folyamán, azok közül, amelyekkel a klub kapcsolatban áll, és már fel is berren a tetoválógép.

Íme, az ajánlat:Abban csak bízhatunk, hogy a Kings jövőre legalább a rájátszásig eljut, így a ma elkészülő tetoválásokat nem kell majd egy másik akció keretein belül eltüntetni a szurkolókról.

Csak nálunk, csak ma...

(usatoday.com nyomán)


Ajánlott

Hozzászólások