Kövess minket

Tech

Steve Jobs lánya szerint az iPhone 14 és az iPhone 13 között semmi különbség nincs

Megosztva

Az Apple tegnap bejelentette az új termékeit, köztük az új iPhone-t, az új Apple Watch-t, és az új Airpods Pro-t, de Steve Jobs lánya nincs lenyűgözve.

A cég legújabb okostelefonja már a tizenegyedik számozott kiadását éli meg, de ezúttal az igazi frissítések főleg a drágább, iPhone 14 Pro-ra érkeznek, a sima iPhone 14 csak abban különbözik a tavalyi modelltől, hogy kevésbé melegszik fel videojátékozás közben, szebb és világosabb lett a képernyője, elvileg jobb szelfiket készít majd, és ellenállóbb lesz az új borításának köszönhetően. Ezek az újítások bőven elmaradnak a Pro kiadás hosszabb listájától, egyértelmű, hogy az Apple idén erre a modellre fókuszált főleg.

Az iPhone 14-et tehát könnyen kihagyhatja az, akinek nem sürgős váltania telefont (pláne, hogy Magyarországon 449 990 forintról indul az ára), és ezt még az Apple társalapítójának, Steve Jobs-nak a lánya, Eve Jobs is elismerte egy Instagram Storiesban. Eve egy klasszikus mémet posztolt ki, mely azon viccelődik, hogy az iPhone 13 és a 14 gyakorlatilag ugyanaz a telefon. A jó öreg Steve vezetése alatt ilyen biztos történhetett volna meg.

(TMZ)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés