Keresés
  • Főoldal
  • Stílus
  • 10 éves kollaborációt kötött Kanye West YEEZY brandje és a GAP

10 éves kollaborációt kötött Kanye West YEEZY brandje és a GAP

Offmedia- 2020.06.26. 20:37
A GAP részvényei hatalmasat ugrottak a bejelentés hírére.
Kanye West bejelentett egy új együttműködést a YEEZY és a GAP között. A kollab célja, hogy az amúgy exkluzívabb és drágább darabok után, mely a YEEZY brandet jellemezte, most végre az átlagembereket is elérjék, megfizethetőbb ruhákkal.

A kollaboráció 10 évre szól, de nem West, hanem egy nigériai származású, londoni székhelyű dizájner, Mowalola Ogunlesi lesz a Yeezy Gap dizájn-direktora, őt bízta meg Ye a feladattal. Az első kollekció valamikor 2021-ben érkezik.


Kanye a Twitter oldalán megosztotta az első ízelítőt is a kollabból, egy igen erős színekből álló szettet, kabáttal, pulcsival, nadrággal, és táskával együtt. A végleges kollekció nem csak férfi, de női és gyerek ruhákat is tartalmazni fog, online és a GAP boltokban is lehet majd őket kapni.


A GAP és Kanye kapcsolata amúgy jó régre visszanyúl, a rapper tiniként dolgozott a brand egyik chicagói boltjában, ezt a "Spaceship" című dalában is felemlegeti, mikor azt rappeli: "Let’s go back, back to the Gap, look at my check, wasn’t no scratch". A GAP részvényei 39%-os növekedést produkáltak a bejelentés után.

(Highsnobiety, CBS)

Hozzászólások

Érdekes lehet