Keresés
  • Főoldal
  • Stílus
  • Billie Eilish elárulta, miért hord állandóan extrán bő ruhákat

Billie Eilish elárulta, miért hord állandóan extrán bő ruhákat

Szaghmeiszter Máté- 2019.05.13. 13:09
Az XXL divat mögötti indok több mint sima stíluspreferencia.
Billie Eilish imádja a bő ruhákat - ezt a tényt talán még azok is tudják, akik amúgy nem hallgatják az elmúlt egy évben üstökösként berobbant énekesnő zenéjét, csak egyszer rátévedtek az Instagram profiljára, vagy csak szimplán látták valamelyik klipjét.

Eilish hatalmas ingjei, pulcsijai, gigászi XXXL pólói, és a 2000-es évek elejét szimbolizáló bumszli deszkás cipői rengeteg mémet inspiráltak, de sokan még mindig a sötétben tapogatóznak azzal kapcsolatban, hogy az énekesnő pontosan miért is öltözködik néha úgy, mint egy kőbányai Funktasztikus fan:

vagy mint, aki mindjárt lelő, ha azt mondod, hogy 50 Cent nem is olyan jó rapper:

Aki a kényelemre tippelt az kimarad egy körből, mivel a valódi választ nemrég egy Calvin Klein-nek forgatott reklámban árulta el Billie. Az "én igazságom" elnevezésű kampányban Billie az alábbiakat mondja:

"Soha nem akarnám, hogy a világ mindent tudjon rólam. Pont ezért hordok nagy, bő ruhákat. Senki sem tud véleményt mondani a testemről, hisz nem látják, mi van a ruha alatt. Nem tudnak olyanokat mondani, hogy vékony vagyok, dagi vagyok, lapos vagy dagadt fenekem van, mert nem tudják az igazságot"


A reklám szinte kivétel nélkül pozitív visszhangot kapott, kiemelve, hogy Billie nem csak, hogy nem hagyja, hogy szexualizálják a popszakmában (ami valljuk be, elég ritka), de öltözködésével külön fel is hívja a jelenségre a figyelmet. A tanulság természetesen az, hogy mindenki viseljen azt, amit csak szeretne, szégyenérzet nélkül.

Hozzászólások

Érdekes lehet