Keresés
  • Főoldal
  • Stílus
  • Középiskolás diákok által tervezett Air Jordan 34-ben léphet pályára Zion Williamson a hamarosan kezdődő NBA szezonban

Középiskolás diákok által tervezett Air Jordan 34-ben léphet pályára Zion Williamson a hamarosan kezdődő NBA szezonban

Kócsi- 2019.09.30. 15:56
Valószínű, mindenki örült a rendhagyó technika órának.

Az NBA sokat látott szakértőinek egybehangzó véleménye szerint az idei drafton elsőként elkelt Zion Williamson - a New Orleans Pelicans csapata választotta ki - lehet az észak-amerikai kosárlabda liga következő szupersztárja, még úgy is, hogy eddig csak egyetemi szinten (NCAA bajnok lett a Duke-kal) tette le a névjegyét. A 19 éves játékos minden egyes rezdülését pályán innen és túl árgus tekintetek, na meg kamerák hada követi, marketing értéke pedig már most, újoncként is a legnagyobb sztárokéval vetekszik. Nem véletlen tehát, hogy júliusban több évre (a szerződés hosszát nem hozták nyilvánosságra) aláírt a Jordanhez, hogy aztán az ikonikus Jumpman széria sorban 34-ik lépőjét rögtön vele kezdjék el reklámozni a cégnél.


A cipők október tizedikétől lesznek elérhetőek a nagyközönség számára nagyjából 180 dolláros egységáron, ám Zion egészen speckó darabokban játszhat majd, hiszen a Jordan-nél úgy döntöttek, terveznek neki egyedi, személyre szabott típusokat is. Ezen apropóból a minap egy New Orleans-i középiskolában tűnt fel a kosaras a Jordan kreatívjainak gyűrűjében, hogy helyi diákokkal egy háziverseny keretein belül újabb variációkat alkossanak, melyek közül a legjobban sikerültet Zion majd NBA meccseken is viselni fogja. Gondolhatjuk, micsoda lelkesedéssel álltak munkába a fiatalok, bár arról egyelőre nem szól a fáma, hogy végül melyik cipő vitte el a pálmát, talán majd ha a gyártósorra kerülnek, beszámolnak arról is az illetékesek.

Addig csekkoljátok le az alap 34-est, Zion vélhetően ilyenben is nyomja majd.

Hozzászólások

Érdekes lehet