Keresés
  • Főoldal
  • Stílus
  • Mortal Kombat játékgép, Chucky figura és Colgate fogkrém is van a Supreme őszi-téli kiegészítői között

Mortal Kombat játékgép, Chucky figura és Colgate fogkrém is van a Supreme őszi-téli kiegészítői között

Kersner Máté- 2020.08.19. 18:37
Forrás: Hypebeast / Supreme
Második éve már, hogy egy-egy új szezonális drop alkalmából összeszedjük és kiválogatjuk a Supreme friss kiegészítői közül a legizgalmasabb, legabszurdabb és legérthetetlenebb darabokat, ez alkalommal a nemrég felfedett 2020-as őszi-téli kollekció tárgyait vesszük górcső alá, ami tele van érdekes kollaborációkkal és olyan mindennapi-és nem mindennapi eszközökkel is, amik előre elkönyvelhetően gigantikus hypeot fognak kapni. 

Igaz, a mini Supreme pulcsit viselő Steiff Teddy macival, a Hot Wheels autóval, a kotyogós kávéfőzővel, a pénz-és kábótartós rózsafüzértartós Bibliával és A TÉGLÁVAL magasra lett téve a léc az évek alatt, ám ezt idén majdhogynem sikerült is megugrania a streetwear óriásnak több exkluzív társulással és egy igencsak drágának ígérkező nyakékkel és karórával. Az alább felsorolt cuccokon kívül a friss kiegészítők közt találunk még kulacsot, telefontokot, kosárlabdát, több gördeszkalapot, zsebkést, öngyújtót és vázákat is, ám ezek nem érdemelnek akkora figyelmet, mint a

SUPREME x MORTAL KOMBAT JÁTÉKGÉP


Két dolgot szinte már látunk is a lelki szemeink előtt: a Supreme x Mortal Kombat árkád játékgép egekben lévő árát, és a Balenciaga cipős, Kitana-és Sub-Zero jelmezes influencerek tökéletesre szerkesztett képeit a szerkezettel. 

Forrás: Hypebeast / Supreme

SUPREME x CHUCKY FIGURA


Ugyanígy látjuk a híres horrorból származó babával pózolós, hentelős-koncepciót követő fotókat is. Az igazán menő, teljes Supreme uniformisba öltöztetett, kezében Supreme kést tartó kis figura egyébként a dobozán lévő felirat alapján beszélni is tud, csakhogy teljes legyen az élmény.

Forrás: Hypebeast / Supreme


SUPREME x JACOB & CO. KARÓRA ÉS NYAKLÁNC


Legutóbb akkor hallhattunk a Jacob & Co. nevezetű legendás ékszercég felől, amikor Drake-nek készítettek több mint 190 millió magyar forintot érő karórát, mégpedig olyat, amibe egy mozgó rulettkerék volt építve. Most a Supreme-mel borultak össze, ebből született két, kövekkel kirakott, box logóval ellátott, "FUCK EM" felirattal felturbózott karóra, és egy e-boy-és e-girl-kompatibilis lakatnyaklánc aranyból - előre félünk az ártól, ami alatt ezek futni fognak.

Forrás: Hypebeast / Supreme
Forrás: Hypebeast / Supreme


SUPREME x COLGATE FOGKRÉM


Hogy a mosolyod és a fogsorod is olyan fényesen csillogó legyen, mint az új, frissen pucolt Yeezy-d. 

Forrás: Hypebeast / Supreme


SUPREME GÖMBAKVÁRIUM


Esztétikailag tök szépen mutató kellék és stílusos élőhely az aranyhaladnak, ami könnyedén hangulatosabbá teheti a KAWS bábukkal és Highsnobiety magazinokkal teli nappalit.

Forrás: Hypebeast / Supreme
 

SUPREME x TRIX KANAPÉÁGY


A Trix a praktikus, könnyen kezelhető és multifunkcionális kanapéágyairól híres, most a Supreme dobta rá a logóját és az idei kollekció részét képező tabis mintáját a cég egyik matracára. 

Forrás: Hypebeast / Supreme
 

SUPREME x PAT MCGRATH RÚZS


Aki nem ismerné, Pat McGrath egy ismert afroamerikai sminkes, így, szakmájából adódóan szinte egyértelmű volt, hogy valamiféle makeup-kiegészítőn fog dolgozni a branddel. Az eredmény egy igényes és letisztult megjelenésű rúzs lett, stílszerűen piros (és arany) színben és piros dobozban.

Forrás: Hypebeast / Supreme
Forrás: Hypebeast / Supreme
 

SUPREME x ANKER NEBULA HANGSZÓRÓ


Nem JBL és nem is Beats kollab jött idén, a streetwear márka a jó minőségű és nem épp olcsó hangszóróiról híres Ankert választotta - leszerződtek, majd a Nebula nevű modelljüket Supreme-köntösbe bugyolálták.SUPREME X SHURE MIKROFON


Minden magát hypebeastnek, vagy legalábbis divatnerdnek tartó rappernek kötelező alapdarab.SUPREME PÓKER PAKLI


Nagy a sor Supreme store előtt? Csapd ki ezt, és elszalad az idő.

Forrás: Hypebeast / Supreme


SUPREME FALIÓRA


Egy egyszerű fekete falióra, ami csupán annyiból izgalmas, hogy felidézi a Supreme és a Rolex ultra ritka és ultra drága karóráját, amin - ahogy ezen is - szintén ott díszeleg a "FUCK EM" felirat.

Forrás: Hypebeast / Supreme
 

SUPREME FEJLÁMPA


Ami egykoron Soulja Boynak, Frank Oceannek és Tyler, the Creatornek a Gucci síszemüveg volt, az a modern kor fashion-őrültjeinek a Supreme fejlámpa lehet, mellesleg éjszakai campelésekhez is hasznos.

Forrás: Hypebeast / Supreme
 

Az összes kiegészítőt itt lehet csekkolni.

Hozzászólások

Érdekes lehet