Keresés
  • Főoldal
  • Stílus
  • Továbbra is a LeBron James nevével ellátott kosaras cipők mennek a legjobban

Továbbra is a LeBron James nevével ellátott kosaras cipők mennek a legjobban

Szaghmeiszter Máté- 2018.05.07. 19:25
8752
Jordan eközben ismét a top 5-ben.
LeBron James
LeBron James nemcsak a pályán nagy király, de az NBA játékosok nevével ellátott cipők piacát is uralja. A Forbes magazin idén is megnézte, hogy melyik játékos-specifikus kosaras sneakerek mentek a legjobban, és habár történt átrendeződés a top 5-ben, LeBron szilárdan tartja az elsőségét. 

A Cleveland Cavaliers játékosa 2017-ben ismét hatalmas eladásokat generált a Nike-nak a kosaras sneakerpiacon, de az amerikai vállalat (a Jordan Brand-del együtt) az első hely mellett további három pozíciót is behúzott, miközben az Adidas kiesett a top-5-ből, James Harden eltűnésével. LeBron a legnagyobb sikereket a Nike LeBron 15 lépővel aratta, mely nem csak a megnyerő külseje, de a limitált kiadású verziói miatt is pörgött. Emellett ott van LeBron Nike Soldier szériája is, mely szintén hozzáadott a tavalyi elsőséghez.

Nike LeBron 15
A második helyen 2017-ben is Kyrie Irving végzett. James volt csapattársa szintén a Nike-nál tanyázik. Kevin Durant feljött a harmadik a helyre, helyett cserélve az Under Armour-ral kollaboló Stephen Curry-vel, aki visszacsúszott a negyedik helyre. Végül pedig itt van Michael Jordan, aki 15 éve nem kosarazik, de az Air Jordan 32 azért még az ő lépőjének számít.

Air Jordan 32

Hozzászólások