Kövess minket

Stílus

Swarovski kristályokkal kirakott Vans cipőket dob piacra a Supreme. Megérte?

Megosztva

Szerda van, ami új Supreme-bejelentést jelent. A streetwear márka általában ekkor publikálja az általában csütörtökönként már droppoló új kollaborációkat, most is ez történik épp: a New York-i divatóriás ma egy Swarovski x Vans-kollabot jelentett be, ami ugyan nem nagy szám, de szépen csillog.

A kapszula négy kockás Old Skool modellt (örökzöld, bár lassan már inkább túlhasznált) foglal magába, lila, barna, piros és fekete színekben, az oldalt húzódó signature kockákon Swarovski kristályokkal, amik a termékfotókon úgy világítanak a vakutól, ahogy azt kell.

Ennek ellenére nem túl elrugoszkodottak a darabok, sőt, mindössze a sarokrészre jut egy hímzett Supreme logó, azon kívül nem erőltették meg magukat a felek. Meglepődtünk?

Sorban a sokadik Sup x Vans összeborulásról van szó egyébként, korábban Half Cabek, Sk8-Hi-ok és Erák is megkapták már a kezelést a márkától, az biztos, hogy ez a gyengébb húzások listájára kerül majd, bár Old Skool-fronton már elég nehéz újat húzni. Ha megnézzük a cég Instagram posztjait, a kommentelők sincsenek annyira oda megjelenésért, mint egyikük írja, „Ezt 2017-ben kellett volna droppolni.” Másikuk így fakadt ki: „Kockás Vans…”

A cipők holnap, azaz október 20-án már meg is jelennek, szokás szerint itt. Az árakat egyelőre nem közölte a brand, pedig eléggé furdal minket a kíváncsiság, vajon mennyivel dobja meg a low budget módon elhelyezett kristályok jelenléte a tarifát. Ismét egy másik hozzászólót idéznénk: „Ajánlom, hogy ne legyen több, mint 150 dollár.” Termékfotók és lookbook alább.

Fotók: Supreme / Hypebeast

(HB)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés