Kövess minket

Aztaa

Szájharapás és terhes férfiak: itt vannak az iOS frissítéssel érkező új emojik

Megosztva

A Unicode csepegtetéseire alapozva 2021 szeptemberében írtuk meg, hogy várhatóan miféle emojik érkeznek majd 2022-ben.

A félhivatalos lista után nyilvánossá váltak az iOS 15.4 béta verziójának hangulatjelei: a frissítés egészen pontosan 37 új emojit foglal magába, köztük mindent, ami az ősszel már kiszivárgott. Ilyen például az ogre, a diszkógömb, a madárfészek tojással és anélkül, a röntgenkép, a csúszda, buborékok, a lótuszvirág, a korall, az „FML”-érzést tökéletesen kifejező, kínjában mosolygó-elfolyó emoji (melting face), néhány kéz, pár babszem, és az egyik garantált közönségkedvenc, a shy emoji felturbózott, örömkönnyeket ejtő változata, avagy ő:

És ha már közönségkedvencek, muszáj megemlítenünk a terhes férfi emojit, amit a Fidesz és Mi Hazánk szavazók valószínűleg nem néznek majd jó szemmel, Lil Nas X viszont annál inkább. A forró pillanatokban tökéletesen ható és igazán kifejező szájharapós emojiról nem is beszélve, hát mióta szükség volt már rá.

Az Apple-höz kapcsolódó hírekre szakosodott MacRumors bejegyzése szerint összesen 112 karakter várható, ebbe beleszámít sok már meglévő emoji különböző színváltozatokban (lásd: kézfogás-emoji új bőrszínekben).

Az Apple termékekre érkező iOS 15.4-re még kicsit várnunk kell, a Complex cikke alapján a frissítés tavasztól lesz elérhető.

fotó: Complex

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés