Kövess minket

Hiphop

Szakított a csajával egy Tyler, The Creator koncert előtt, de a rapper befenyítette, hogy adja oda a lánynak a jegyét

Megosztva

Tyler, The Creator kiállt az egyik rajongója mellett, akit épp a koncertje előtt dobtak.

A rapper a floridai Orlandóban lépett fel a hétvégén, ahol az alábbi TikTok videó tanúsága szerint két dal között elmesélt egy vicces sztorit, mely egy helyi fagyizóban kezdődött. Tyler csak egy shake-et akart venni, de a pultban álló lány felismerte, és elkezdett hangosan rajongani érte.

Úristen! Ez tiszta őrület, pont úgy volt, hogy ma megyek a koncertedre!” – kezdte a lány, mire Tyler visszakérdezett, hogy végül miért nem jön. „Hát, mivel a gyökér pasim pont egy hete szakított velem, és most inkább az egyik haverját viszi a koncertre…helyettem” – hangzott a válasz.

A lány ezután gyorsan írt is az exének egy üzenetet, hogy „te kis rohadék, Tyler épp itt van a fagyizóban” – mire a Tyler leírása szerint nyomi srác nem sokkal később megjelent a helyszínen. „Ő az, ő a srác, aki szakított velem!” – mondta a lány Tylernek.

A rapper ezután a két nagydarab biztonsági őrével odaballagott a sráchoz, majd megkérte, hogy most azonnal küldje át a jegyét a lánynak, amit odaígért neki. Tyler elmondása szerint a fiú remegő kezekkel jelentkezett be a Ticketmaster oldalára, miközben azt mormogta, hogy nagy rajongója a zenésznek. A lány végül jelezte Tyler felé, hogy megkapta a jegyet a sráctól, a rapper pedig elégedetten távozott.

A srác neve amúgy Andrew volt, szóval ha most itt vagy Andrew a közönségben, tudd, hogy egy kis köcsög vagy” – mondta Tyler a koncerten, mire hatalmas üdvrivalgásban tört ki a tömeg.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés