Kövess minket

Bulvár

Személyes okokra hivatkozva elmarad a Fekete Vonat Budapest Parkos koncertje

Megosztva

Január 7-én, szombaton zajlott le a Mohamed Fatima, L.L. Junior és Beat alkotta Fekete Vonat visszatérő koncertje a Papp László Budapest Sportarénában a hírek szerint nagy sikerrel, de mint pár órája kiderült, mégsem lesz folytatás.

Május 6-ára, egy szombati napra volt kiírva a trió második közös show-ja, amit ezúttal a Budapest Parkban rendeztek volna meg, a helyszín azonban nemrég frissítette az eseményt.

Mint a frissített leírásban és az event „Beszélgetés” szekciójában írják:

„Kedves Fekete Vonat-rajongók! 💔 Mi is csak nemrég értesültünk arról, hogy legnagyobb szívfájdalmunkra a 2023. május 6-ra meghirdetett koncert rajtunk teljesen kívülálló, személyes okokból mégsem kerül megrendezésre. Nagyon sajnáljuk, mi is elképesztően vártuk ezt a bulit! 🙁

Forrás: Budapest Park / Facebook

A hírt L.L. Junior is megerősítette mai Instagram-bejegyzésében, de konkrétumokat nem fedett fel. Az viszont ezzel biztossá vált, hogy a hetedikei volt az első és egyben utolsó Fekete Vonat koncert 20 év után.

„Ez volt az utolsó közös koncertünk, köszönjük nektek! Úgy gondolom, méltó ünneppel zárhattunk le egy zenei korszakot és ezzel ezt a formációt is, igen, mert kikerülhetetlenül csalódást kell okozzak, ugyanis a 2023. május 6-ai Budapest Parkba meghirdetett koncertünk nem kerül megrendezésre. Sajnos olyan szinten felbolygatta a saját kis életünket külön-külön, hogy egyszerűen rájöttünk, mégsem tudunk több ilyen nagy koncertet vállalni. Köszönjük a megértést.”

A 24.hu cikke szerint Mohamed Fatima arról írt Instagramján az alábbi posztban, hogy a Papp Lászlós koncert veszteséggel zárult. A leírás azóta szerkesztve lett, az eredeti szövegben így írt az énekesnő:

„Elvileg 15 nap és kiderül, hogy mit mutatnak a számok, de mi a Beattel már a koncert után azt az infót kaptuk, hogy veszteséges volt a koncert és még mi tartozunk”.

Ez a Blikk szerint nem igaz, sőt:

„A Blikk információi szerint azonban egészen más a helyzet, a buli minimális nyereséget hozott. Úgy tudjuk, hogy Fatima és Beat jelentős gázsielőleget kapott, mely meghaladta a konstrukció szerint nekik járó honorárium összegét.”

Így nem világos, hogy mi áll pontosan a háttérben, a legtöbb koncertbeszámolót lehozó portál és a kommentelők is közel teltházról számoltak be a január hetedikei show után.

(24.hu / 444)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés