Kövess minket

Aztaa

Szétrobbant az egyik gigászi mellimplantátuma az Insta modellnek: „Lehet megtartom”

Megosztva

Egy 30 éves Instagram-modell, Mary Magdalene annyira nagy melleket csináltatott magának, hogy az egyik implantátuma felrobbant…állítása szerint ráadásul nem először fordul ez elő.

Hé srácok, szóval így néz ki most a mellem… Kipukkant a mellimplantátumom…megint. Jövő héten lesz egy műtétem, hogy kivegyék a maradékot. Vissza fogok térni a természetességhez – nem csak a melleimnél, hanem a testem más részeinél is” – mondta, mielőtt oldalra fordult volna, hogy ilyet szóljon: „Vagy inkább maradjon így?

Mary-ért később aggódni kezdte a követői, miután több fotót is megosztott az oldalán, ahol arról írt, hogy mennyire megkedvelte, hogy csak „egy” melle van. Sok követője meg volt győződve arról, hogy a közösségi média személyiség azt fontolgatja, hogy úgy tartja meg a testét, ahogy van, és egyetlen 11 kilós mellimplantátummal él tovább.

Mary azonnal reagált a találgatásokra, és azt állította, hogy mindkét implantátumot eltávolíttatja, és visszatér a „természetes” megjelenéshez.

Srácok, eltávolítom őket, és visszatérek a természetességhez. Ezért vagyok most Európában egy hotelszobában…” – írta egy Instagram-sztoriban. „Néhány nap múlva lesz a műtétem, nem fogom így hagyni a mellem” Azt nem árulta el, hogy miként szakadt ki az implantátuma, de azt állítja, hogy nem volt fájdalmas.

(Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés