Kövess minket

Gasztro

Színek és ízek: kulináris élvezet 15 perc alatt

Rajongsz az egyedi finomságokért? Akkor az ananászos „raviolit”, melynek kulináris élvezete a csokis krémben rejlik, pontosan Neked találták ki.

Megosztva

A gasztronómiai különlegessége elkészítéséhez szükséged lesz 300 gramm ananászra, 2 darab Alpro csokis pudingra, 2 evőkanál kókusz szirupra, valamint mentalevelekre.

Hámozd meg az ananászt és vágd vékony szeletekre. A közepébe rakj egy kevés csokit, majd nyomd össze. Önts rá egy kevés kókusz szirupot, végül díszítsd mentával.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés