Kövess minket

Aztaa

Szmoki olimpiát rendeznek a legnagyobb stoner rapperek, Wiz Khalifa, B-Real is indulnak

Megosztva

New York-i hiphop veterán, Styles P bejelentett egy különleges sporteseményt, mely erősen megdolgozza majd a résztvevők tüdejét. Nem, emberünk nem egy triatlonra hívta ki a kollégáit, de még csak nem is egy átlagos maratonfutásról van szó, hanem egy Szmóker olimpiáról, ahol végre kiderülhet, melyik rapper bírja szuflával a legnagyobb szívásokat.

Styles január végén arról beszélt egy interjúban, hogy simán lepipálja Curren$y-t, Snoop Doggot, de akár még Wiz Khalifát is, ha fűszívásról van szó, és ezt akár egy Szmóker olimpián is hajlandó bizonyítani, ahol szerinte simán elhozná az aranyérmet.

Ilyen kijelentést persze nem igazán lehet tenni anélkül, hogy a megszólítottak ne reagáljanak valamit, Styles P egyik Insta posztjából pedig kiderül, hogy már el is indult a Szmóker olimpia tervezése egy csoportchatben, melynek B-Real, Wiz Khalifa, Smoke DZA, Curren$y, Redman, Snoop Dogg, Berner, Devin the Dude, és Johnny Blaze is tagjai, de ez vélhetően nem a végleges indulási lista. „Tényleg megtörténik!!” – írta Styles P a poszthoz.

Habár pontos dátum még nincs a Szmóker olimpiára, egyes olimpikonok, Styles, Wiz, és B-Real a Cypressből máris elkezdtek edzeni a nagy versenyre, mint az a lenti videókon látható.

(HNHH)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés