Kövess minket

Aztaa

T.I. leüvöltötte egy stand-up komikus fejét, mert az viccelni mert a rapper szexuális bántalmazási ügyével

Megosztva

T.I. nem viselte túl jól, hogy egy atlantai stand-up esten a szexuális bántalmazási ügyével poénkodott az egyik komikus, Lauren Knight. A rapper verbálisan inzultálta a fellépőt, majd a mikrofont is kikapta a kezéből.

A balleralert által posztolt videón a Knight által elsütött poén nem látszik, az egész onnan indul, hogy a rapper mikrofonnal a kezében magyarázza a bizonyítványt. „Nem történt bűncselekmény, nincs semmilyen ügy. Nem tudnak semmivel megvádolni, se engem, sem a feleségemet” – mondta T.I., majd leüvöltötte Knightot, aki közbe akart szólni. Knight megpróbálta nyugtatni a rappert, hogy valójában hisz a rapper ártatlanságában, és az egész csak egy vicc volt, de T.I. nem állt le és kijelentette, hogy mindig ki fog magáért állni, ha felhozzák ezt az ügyet ellene. Knight azzal vágott vissza, hogy ez az ő stand-up fellépése, és nem a rapper mondja meg, hogy mit mondhat és mit nem. T.I. egy idő után a színpadra is felment, kikapta Knight kezéből a mikrofont, majd tovább magyarázta, hogy ártatlan. A biztonságiak az egészet végignézték, és nem avatkoztak közbe. A rapper amúgy azért volt pont ott a helyszínen, mert maga is stand-up fellépésekkel próbálkozik mostanában.

T.I.-t és a feleségét tavaly márciusban közel 30 nő gyanúsította meg azzal, hogy anno bedrogozták és szexre kényszerítették őket, többük azt állítja, hogy még kiskorúak voltak, mikor a szexuális bántalmazások megtörténtek. T.I. tagadja, hogy bármi illegálisat tett volna, mindenesetre a VH1 felfüggesztette a rapper valóságshow-ját a vádak miatt. A T.I. & Tiny: Friends & Family Hustle három évadot élt meg.

(XXL)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés