Kövess minket

Hiphop

T-Pain szerint ha 2Pac még élne, megennék reggelire a mai rapperek a szövegeikkel

Megosztva

T-Pain szerint 2Pac manapság már nem rúghatna labdába. Az Auto-Tune mestere Akademiks Twitch csatornáján fejtette ki a hiphop szcénával kapcsolatos véleményét, először arról értekezett, hogy teljesen más lett volna JAY-Z megítélése, ha a felfutásakor már használták volna az emberek a közösségi médiát. A beszélgetés ezután terelődött 2Pac-ra, akiről az alábbiakat mondta T-Pain:

Hamarabb kinyírták volna, ha lett volna akkoriban közösségi média, és a megették volna őt reggelire szövegileg. Ha a dalszövegeket nézzük, Pac-ot kivégezték volna. 2Pac azért volt annyira kiemelkedő dalszövegíró, mert senkinek sem volt akkora platformja, mint neki. Ha egyenlők lettek volna a feltételek, Pac-ot megették volna reggeli. Pac legjobb dalszövegei, morzsák ahhoz képest, amiket ma hallunk

Akademiks nem nagyon akarta elhinni, amit hall, és többször is visszakérdezett, hogy mégis ki lenne a jobb szövegíró manapság, majd felhozta a drill zenét példának, ahol a főbb topikok az erőszak és szex, ami habár Pac-nál is megjelent, de ő azért sikeresen megugrottak ezeket a témákat. „Pac egy költő volt” – mondta Akademiks, amivel T-Pain is egyetértett, sőt hozzá tette, hogy Pac a valaha élt egyik legjobb dalszövegíró volt, kvázi ellentmondva a korábbi állításainak.

T-Pain végül azzal zárta a kissé zavaros gondolatmenetét, hogy manapság azzal is támadnák a rappert, ha még élne, hogy ő idős, és a fiatalok minden szövegébe belekötnének, hiteltelennek kinevezve őt.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés