Kövess minket

Hiphop

Takeoff feltételezett gyilkosa megpróbált eljutni Mexikóba, hogy ne érjék utol a hatóságok

Megosztva

2 millió dollárban állapították meg Takeoff feltételezett gyilkosának óvadékát, miután a bíróság úgy ítélte meg, esély van rá, hogy a férfi megpróbál elmenekülni, ha elengedik. A szóban forgó férfi, Patrick Xavier Clark az elfogása előtt állítólag megpróbált eljutni Mexikóba, hogy ott bújkáljon, mikor elfogták, rengeteg készpénzt találtak nála, és már a repülőjegyét is megvette. Ha valahogy sikerülnie letennie a nem kis összeget, akkor is 24 órás megfigyelés alat tartanák és házi őrizetbe kerülne.

Clark, akit amúgy DJ Pat néven ismernek Houstonban, a gyanú szerint véletlenül lőhette le a rappert, miután egy kockázás vitáig fajult, Takeoff egyikben sem vett részt. A rendőröknek egyelőre elég minimális bizonyítékaik vannak az üggyel kapcsolatban, ugyanis a gyilkosság időpontjában ott lévő személyek nem igazán akarnak együttműködni a hatóságokkal. Clarkot nem csak a rapper, de két másik ember meglövésével is gyanúsítanak, ők túlélték a lövöldözést.

Korábban egy másik letartóztatásról is írtunk, az az illető azóta cáfolta, hogy ő lőtte le volna Takeoff-ot, de valóban ott volt a helyszínen és volt nála fegyver.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés