Kövess minket

Hiphop

Takeoff halála miatt befejezi a rap karrierjét Desiigner

Megosztva

Sok mindenkit elszomorított Takeoff tragikus halála, rengeteg előadó, köztük Drake, az Outkast, DJ Khaled, Rich The Kid, T.I., Alicia Keys, Gucci Mane, Pharrell Williams, Ja Rule fejezték ki gyászukat, de a sort hosszasan lehetne folytatni, még az olyan pop szférában mozgó zenészek is megszólaltak, mint Katy Perry. Volt viszont valaki, akit extrán szíven ütött a Migos tag halála, ő nem más, mint Desiigner, aki Instagram Live-ot indított a hír kikerülése után, ahol sírva beszélt arról, hogy nem akarja elhinni, hogy ez megtörténhetett. Ez még magában nem lett volna kirívó, de a New York-i rapper egészen odáig ment, hogy kijelentette, befejezi a rap karrierjét.

Yo, végeztem, végeztem. Ennek az énemnek vége” – mondta élőzés közben, miközben a „Panda” című daláért kapott platinalemezére mutogatott.

Nem tudok így élni tovább. Miért kell ezt csinálnunk? Befejezem a rap zenét. Vége” – tette hozzá, majd megemlékezett azokról az előadókról, akik fegyveres erőszak áldozatai lettek, köztük PnB Rock, Nipsey Hussle, vagy épp Biggie. Később egy külön posztban is arról írt, hogy vége a karrierjének.

Desiigner a „Panda” című 2015-ös slágerével tört be a szcénába, melynek sikerét azóta sem tudta rekreálni. A rapper egy ideig Kanye West G.O.O.D. Music kiadójának az előadója volt, de 2019-ben eljött onnan, azóta pedig független előadóként tevékenykedik, utolsó megjelenése tavaly volt, egy „3 the Hard Way” című EP.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés