Kövess minket

Aztaa

Tárgyalása előtt szállították kórházba Young Thugot, ügyvédje aggódik a rapper állapotáért

Megosztva

Kórházba szállították a továbbra is börtönben lévő Young Thugot, aki így nem tudott részt venni május 11-én tartott tárgyalásán – írja az XXL az atlantai WSB-TV információira hivatkozva.

Keith Adams, az mc védőügyvédje nyilatkozott az ügyben – az előadó képviselője nem túl bizakodó.

„Tudtam, hogy már korábban is voltak egészségügyi gondjai a börtönben hónapokkal ezelőtt, így egyértelműen aggódom az állapota miatt.” – mondta Adams.

Arról már az áprilisi tárgyalás alatt is panaszt tettek, hogy Thug kimerült, és gondjai vannak.

„Mr. Williamset megvonják az alvástól, a tárgyalási napjain hajnali 3 és 4 között fel kell kelnie, és éjszakánként nem aludhat többet 5 óránál.” – mondták az ügyvédek. „A hét végére annyira kimerül, hogy nem tud figyelni a tárgyalásokon, miképp halad az ügye.”

A cikkben az is szerepel, hogy Thugger állítólag csokin és chipsen él a rácsok mögött, mert aligha vannak jobb opciói az étkezésre. Ez még hagyján, állítólag egy aprócska cellában él, napfényt ritkán látva, és a friss levegőre is ritkán engedik ki. A helyzet így áll 2022 májusa óta, amikor letartóztatták. Annak már korábban is voltak jelei a bíróságon, hogy a rapper küszködik: januárban például videóra vették, hogy fejét az asztalra fektetve „pihen”, úgy tűnik, hogy valóban kimerült állapotban.

Nem erősítették meg, hogy a YSL-vezér mi miatt került kórházba, egy meg nem nevezett betegségre és fájdalomra hivatkoztak. Majd ahogy a FADER írja, Thugot kivizsgálták, és relatíve hamar ki is engedték a Grady Hospital nevű intézményből, állapota stabil, és a napokban már be is iktatják a kimaradt tárgyalást.

Thugra még ezen felül is rájár a rúd: tesvére, Angela Grier nemrég hunyt el, az mc-t ekkor kiengedték a rácsok mögül, hogy ott tudjon lenni a temetésen.

(XXL)

 

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés