Keresés

Bemutatták a PlayStation 5 logóját, az internet pedig azóta nevet rajta

Offmedia- 2020.01.07. 17:16
Nem erőltette meg magát a grafikusuk.
Jelenleg is zajlik az ide CES kiállítás Las Vegasban, ahol a különböző cégek bemutathatják a jövő technológiáit, a 8K-s TV-ktől kezdve a okos autókig. Természetesen a Sony is részt vett az expón, egy fél órás sajtókonferencián mutatták be a terveiket a jövőre nézve, és habár nem sokat árultak el, de a cég következő konzoljáról, a PlayStation 5-ről is ejtettek pár szót.

3D Audio, ultra gyors SSD, Ultra HD Blu-Ray lejátszó, új generációs fény és árnyéktechnológiák - ezek voltak a bemutató kulcsszavai a PS5-re nézve, többet nem is nagyon akartak elárulni, arra ott vannak a különböző játékexpók, viszont a színpadon lévő Jim Ryan a biztonság kedvéért még bedobta az új konzol hivatalos logóját is, mely....teljesen megegyezik a PS4 logójával, szimplán lecserélték a 4-est egy 5-ösre. Nincs is ezzel semmi baj, legalább konzekvensek, de a Twitterezők nem bírták ki nevetés és oltogatás nélkül.

Voltak, akik a logo grafikusának lustaságát fikázták, míg mások elképzelték, hogy milyen lesz a hatodik PlayStation logója (spoiler: ugyanolyan, csak egy hatossal).
(Highsnobiety)

Hozzászólások

Érdekes lehet