Keresés

Szeptemberben mutatják be a felturbózott PS4-et

Szaghmeiszter Máté- 2016.08.09. 13:54
303
Érdemes lesz váltani?


Annyi pletyka és várakozás után úgy tűnik a Sony végre lerántja a leplet a Playstation 4 új verziójáról, mely erősebb és gyorsabb lesz elődjénél. A francia Gameblog információi szerint a japán cég szeptember 7-én mutatja be New Yorkban a kikupált konzolt, mely egy erősebb processzorral, megnövelt memóriával és 4K-s videólejátszási képességekkel érkezhet. Névtelenséget kérő források azt állítják, hogy a rendezvényen bemutatják majd a konzol képességeit és grafikai erejét is. 

A Sony videojáték részlegének igazgatója, még júniusban megerősítette, hogy az új, jelenleg PS4 Neo kódnév alatt futó konzol az eredeti PS4-el párhuzamosan lesz majd kapható és a játékfejlesztők nem készíthetnek exkluzív játékokat a Neo-ra, mivel a cég nem szeretné feltördelni a vevőbázisát.

Eközben a Microsoft saját, Xbox One S nevű javítása már megjelent, de a kritikusok egyöntetűen arra buzdították a vásárolókat, hogy ha már rendelkeznek Xbox One konzollal, akkor inkább várjanak még egy évet, hisz jövőre érkezik a még izmosabb Xbox One Scorpio.

Ajánlott

Hozzászólások