Kövess minket

Film

Teljesen újragondolják The Weeknd HBO sorozatát

Megosztva

Tavaly nyáron derült ki, hogy a kanadai énekes, The Weeknd saját sorozatot fejleszt, méghozzá az Eufória alkotójával. Az HBO-n debütáló projekt elég sok potenciált rejt magában, hisz aki ismeri az énekes klipjeit, az tudja, hogy mennyire fontos számára a meghökkentő és kreatív vizualitás. Most mégis úgy tűnik, hogy először elég rossz irányba indultak, hisz most újragondolják az egészet – tudta meg a Variety.

A filmes oldal információi szerint a “The Idol” című sorozatnak már több epizódját le is forgatták (összesen hatot terveznek az első évadban), de most az egészet előlről kezdik, mivel teljesen új kreatív irányt akarnak venni. A shownak elvileg a stábját és a szereplőit is cserélik. Az HBO egyelőre nem akarta kommentálni a döntést, szimplán egy rövid közleményt adtak ki, miszerint a kreatív csapat folyamatosan igazítja és polírozza az ötleteit.

A sorozat főszereplője egy modern szektavezető és életvezetési tanácsadó lesz majd, aki egy komplikált kapcsolatot alakít ki egy feltörekvő popsztárral. A showban elvileg maga The Weeknd is szerepelni fog, további szereplők Lily Rose-Depp, Troye Sivan, Suzanna Son és Steve Zissis lesznek többek közt.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés