Kövess minket

Aztaa

Tequilával ment óvodába egy gyerek, majd ebédidőben megkínálta a társait is

Megosztva

Nagyba volt egy michigani óvodás, aki egy üveg kevert tequila itallal kezdte a napot, majd az ebédszünetben öntött több csoporttársának is – tudósított az esetről az NBC News.

Az incidens előző hét közepén, április 14-én történt, ekkor vitte be az óvodába az egyik gyerek a Jose Cuervo tequilamárka egyik kevert italát az osztályba. A kisfiú apró poharakba töltött ki a többieknek, majd szétosztogatta azokat több társának, köztük egy 5 éves kislánynak. A tanárnak csak azután szóltak, miután a negyedik vagy ötödik adagnál szédelegni kezdtek.

Az egyik szülő eléggé megijedt, mivel a gyereke gyógyszert szed, és a tanárok azt sem tudták pontosan megmondani, hogy a gyerekek mennyit ittak.

Az iskola szóvivője, Leah Nixon elmondta, hogy azonnal orvost hívtak, aki megvizsgálta a gyereket, szerencsére senkinek nem lett baja. Nixon hozzátette, hogy habár megpróbálják figyelni, hogy ki mit hoz be az épületbe, ez az üveg elkerülte a figyelmüket, mivel az ízesítése miatt nem volt egyértelmű, hogy felnőtt italról van szó.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés