Kövess minket

Hiphop

Testi sértéssel vádolják (már megint) DaBaby-t, a rapper szerint az áldozat rasszista

Megosztva

DaBaby már megint bajban, igaz ezúttal kicsit bonyolultabb a dolog, mint a korábbi eseteknél.

Történt ugyanis, hogy még tavaly december elején a rapper stábja kibérelt egy AirBnB palotát Los Angelesben, ahol aztán klipet forgatták, habár erre a tulaj nem adott engedélyt. A szerződés szerint a házban maximum 12 ember tartózkodhatott volna egyszerre, de egy ponton már 40 fölött voltak az ingatlanban, miközben egy videót forgattak a rapperrel. A tulaj, Gary Pagar tudomást szerzett a szerződésszegésről és a helyszínre sietett. Ekkor szabadultak el az indulatok, a férfi összeveszett DaBaby-vel és a stábjával, egy ponton pedig tettlegességig fajult a dolog, a rapper sleppjéből valaki földre küldte a férfit, mint az ezen a felvételen látható. DaBaby is hallható a videón, ahogy arról beszél, hogy Pagar volt az, aki agresszíven lépett fel ellenünk, de Pagar ezt tagadja.

De várjunk, ha nem DaBaby volt erőszakos, akkor miért őt gyanúsítják? Hát, azért, mert a tulaj azt állítja, hogy DaBaby utasította a barátját, hogy verjék meg őt, ezért beperelte őt testi sértésért még februárban.

A szóban forgó videóforgatást amúgy Stunna 4 Vegas „Play U Lay” című dalához szervezték meg.

DaBaby a per hírének felszínre kerülése után egy TikTok videóval vágott vissza, ahol az volt látható és hallható (míg le nem törölték), hogy Pagar többször is az „n betűs szót” vágja a fejükhöz. Az nem derül ki, hogy ez még a lökdösődés előtt vagy után történt, mindenesetre DaBaby szerint a férfi rasszista, és ezzel a téma lezárva.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés