Kövess minket

Hiphop

The Game: A mai fiatalok nem tudnak azonosulni 2Pac-kal

Megosztva

A nemrég új albummal jelentkező The Game megosztotta a véleményét a rap közönséget megosztó generációs szakadékról.

A MONTREALITY YouTube csatornának nyilatkozva a rapper elmondta, hogy a mostani előadók közül Vince Staples, Don Toliver, Joey Bada$$, Kendrick Lamar, és J. Cole a kedvencei, utóbbi kettő ráadásul szerinte JAY-Z és Nas jelenlegi megfelelői, a jövőben pedig Lil Baby és Lil Durk lehetne azok. Game ezután kijelentette, hogy ha már a hasonlításoknál vagyunk, NBA YoungBoy kinevezhető a mai generáció 2Pac-jának.

Mikor olyat hallasz, hogy egy 18 éves gyerek azt mondja, hogy NBA YoungBoy jobb mint 2Pac, az nem azt jelenti, hogy ez valójában így is van. Ez csak az öreg Michael Jordan, Kobe Bryant, LeBron James vita hiphop verziója, különböző időszakok zsenijei. Most kell ezeket az előadókat értékelni, mert egy 18 éves nem értékeli és nem is tud azonosulni 2Pac zenéjével, mivel nem abban az érában nőtt fel. Tupac már 26 éve halott, ezek a srácok még meg sem születtek, mikor ő már nem volt köztünk, nyilván valaki olyannal azonosulnak, aki csak pár évvel idősebb náluk és hasonló körülmények közt nőtt fel, mint ők” – mondta a rapper.

The Game amúgy együtt is dolgozott NBA YoungBoy-jal az új, Drillmatic – Heart vs. Mind című lemezén, de a közös trekkjüket végül törölni kellett, mert YoungBoy verzéje túl drága volt, Game pedig nem akart fizetni.

Alább a rapperrel készült teljes interjú, melyben nőkről, szeretetről, és persze az új projektjéről is mesél.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés