Kövess minket

Hiphop

The Game azért írt Eminem diss zenét, mert „senki más nem próbálja meg”

Megosztva

The Game a RapRadar Podcast legutóbbi vendégeként elmondta, hogy miért készítette el a “The Black Slim Shady” című dalát, melyben beszól Eminemnek.

A DRILLMATIC – Mind vs. Heart lemezen található driss trekk miatt sokan a fejüket vakargatták, ugyanis Game kifejezetten kesztyűs kézzel bánik benne a detroiti kollégájával, és még a címben is hozzá méri fel magát, így sokan nem tudták eldönteni, hogy Game miért köt bele valakibe, akit érezhetően ennyire tisztel. A comptoni rapper most kifejtette, hogy első sorban azért csinálta, mert senki más még csak meg se próbál diss trekket írni Eminemnek (azért volt rá pár próbálkozás), másrészről pedig a hiphopot a versenyszellem fűti, ő pedig ki akarta próbálni magát. Utóbbihoz azért hozzátartozik, hogy Eminem nemhogy nem írt válasz diss-t Game-nek, de még csak nem is reagált, teljesen ignorálta a rappert, tehát ezen a versenyen egyedül indult el Game.

Game azt is hozzátette, hogy tudja, hogy sok Eminem Stant felidegesített, aminek szintén örül, de azt tartja, hogy az odaszúrás nem volt személyes, mivel imádja Eminemet és nagyra tartja őt, szimplán a 50 Centtel való szakításkor szétváltak az útjaik. Azt is elmondta, hogy olyan élmény volt Eminemet először rappelni hallani, mint mikor a ‘Juicy’-t hallotta először The Notorious B.I.G.-től. A rapper továbbá kiemelte, hogy főleg Dr. Dre-re mérges, amiért nem lehetett ott a Super Bowl félidei showjában, de Dre nem igazán rappel, ezért Eminembe kötött bele.

(Hypebeast)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés