Kövess minket

Hiphop

The Game azt állítja, soha egyetlen beatet nem kapott Dr. Dre-től

Megosztva

The Game elárulta, hogy Dr. Dre hiába volt vezető producer a debütáló stúdióalbumánál, egyetlen zenei alapot sem kapott tőle a karrierje során. A comptoni rapper erről egy Uproxx interjúban beszélt nemrég.

Game kifejtette, hogy Dre nem készített egyetlen beatet sem a „The Documentary„-hez, csak felügyelte a munkát. Ekkor a podcast egyik műsorvezetője, Just Blaze közbe is szólt, hogy meg tudja erősíteni, hogy Dre egyértelműen végig árgus szemekkel figyelte és irányította a munkát, hisz mivel ő is a lemez producerei közé tartozik, a saját szemével látta ezt.

Nyilván az a legjobb, ha Dre felügyeli a munkafolyamatot, hisz ő egy igazi géniusz, de ettől még egyetlen alapot nem kaptam tőle a lemezhez. Sőt, egész karrierem során nem adott nekem egyetlen alapot se” – mondta a rapper, majd hozzátette, hogy az emberek félreértik azt, hogy Dre „vezető producer”-ként szerepel a debütáló projektjén. Game végül azt sérelmezte, hogy Dre elég látványosan kerülte őt a karrierje során, hisz egyetlen klipjében sem tűnt fel, míg Snoop és Eminem klipjeiben többször is vendégszerepelt.

Game korábban azt állította, hogy Kanye West többet tett a karrierje előremozdítása érdekében, mint Dre, most elismételte ezt, hozzátéve, hogy pont a fentiek miatt mondta anno ezt.

Ugyanebben az interjúban a rapper amúgy elárulta, hogy mely 5 hiphop lemez számára az etalon. A listát Dr. Dre „The Chronic” albumával indította, majd a Snoop „Doggstyle„-ját rakta a második helyre. Szerényen a saját debütjét helyezte a dobogó harmadik fokára, állítása szerint azért, mert a megjelenésekor ő volt a legnagyobb LA rapper, és ezt nagy teljesítménynek tartja. Negyedik helyre Kendrick Lamar „good kid, m.A.A.d city„-jét sorolná, a top 5-öt pedig Ice Cube 1991-es „Death Certificate„-jével zárta.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés