Kövess minket

Hiphop

The Game: Fájt, hogy nem hívtak fellépni a Super Bowl félidei showra

Megosztva

The Game az I Am Athlete podcast új interjújában részletesen is kifejtette, hogy miért érzi úgy, hogy helye lett volna az idei Super Bowl félidei showjában, ahol Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem Mary J. Blige, 50 Cent, és Kendrick Lamar léptek fel. A rapper a beszélgetés során bevallotta, hogy bántva érezte magát, amiért nem kapott meghívást.

A comptoni MC már korábban is frusztráltságát fejezte ki, amiért nem hívták fellépni a februári megakoncertre, de most részletesen el is magyarázta, hogy miért járt volna neki egy kis rivaldafény.

Azért nem voltam ott a Super Bowl félidei showjában, mert én nem vagyok egy biztonsági játékos. Sose tudhatod, hogy mit fog csinálni a Game, ők meg úgy voltak vele, hogy ő kiszámíthatatlan, ezért nem hívjuk” – kezdte a rapper, de hogy ezt mire alapozza azon túlmenően, hogy nyilván a legnézettebb élő TV-s eseményen nem lehet folyamatosan káromkodni, nem tudni.

A nyugati parton jellemző csak ez a mentalitás, hogy lehúzzuk egymást. Snoop egy ikon. Dre egy ikon. Em is egy ikon, de ő nem Los Angeles-i. Szerintem helye van egy Super Bowl fellépésen, de ha Detroitban lett volna a Super Bowl vagy New York-ban, biztos nem hívtak volna Los Angeles-i előadókat. Eközben én nem kaptam meghívást” – mondta, egyben elismételte Eminemmel kapcsolatban, hogy jobb rappernek tartja magát nála, és szerinte csak a média torzítása miatt gondolják ezt máshogy az emberek.

Fájt, hogy nem hívtak meg bevallom. Rendszeresen beszélek Dre-vel, és még csak fel sem hívott, hogy elmagyarázza, hogy miért nem lehetek a színpadon. Én a Los Angeles-i utcákat képviselem, szóval ja, bántott a dolog. Ma már nem zavar a dolog, és alapvetően az egész eseménnyel jól járt a hiphop szcéna” – zárta mondandóját.

Alább az interjúrészlet, a teljes beszélgetést hétfőn teszik közzé.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés