Kövess minket

Hiphop

The Game kicsit hátrébb vonul a mentális és fizikai egészsége miatt

Megosztva

The Game egy új Instagram posztban jelentette be, hogy picit eltűnik, mert egyrészről be kell fejeznie az új albumát, másrészről több dolgot is rendbe kell tennie az életében.

Mindig is büszke voltam az őszinte nyíltságomra” – kezdte a posztját, majd elmesélte, hogy olyanok szúrták hátba, akikről sohasem gondolta volna. „Miközben az életem minden mozzanatát megosztom veletek…az elmúlt két hét rémálom volt számomra. Hihetetlen szintű árulásnak voltam elszenvedője, olyan emberektől, akikre a szívemet, pénzemet, karrieremet bíztam. Hátba szúrtak és elárultak és most egyedül kell összeszednem magamat” – írta.

A rapper azt is elmesélte, hogy fizikoterápiára jár, mert durván meghúzta az izmait edzés közben, nemrég pedig egészen a csontig belevágott az ujjába, a rontások tehát csak gyűlnek az életében.

The Game ezek miatt most egy kis pihenőt iktat be, a saját mentális egészsége érdekében, de állítása szerint a következő, Drillmatic című albuma ettől még biztosan megjelenik augusztus 12-én, nem fogja ismét eltolni a dátumot…negyedszerre.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés