Kövess minket

Hiphop

The Game nem felejti, hogy lehagyták több top 50 legjobb rapper listáról

Megosztva

Még 2019-ben történt, hogy a hiphop DJ, Funkmaster Flex, a rádiós Ebro Darden, valamint a rapper, T.I. összeraktak három top 50-es listát, amin az általuk valaha élt, legjobbnak ítélt rapperek szerepeltek. A vezető pozíciókban mind a három listánál ott volt JAY-Z, míg a többi rapper ízlés szerint volt elosztva, de persze feltűntek a kötelező 2Pac, Eminem, Kendrick, Nas, Biggie nevek. Ízlésen persze felesleges vitatkozni, de feltűnő lehetett, hogy senki sem válogatta be The Game-et a kedvencei közé, amit a comptoni MC annyira a szívére vett, hogy most ismét előrángatta a listákat.

Nem felejtettem el ezeket a listákat. A DRILLMATIC hamarosan érkezik! Ezzel az erővel az ex-csajaimat is felrakhattátok volna a listára!” – írta.

A rappert ezek szerint már vagy 2 éve emészti a gondolat, hogy nem került fel ezekre a top 50-es listákra, és most az új, egyelőre készülő albumával akar bizonyítani. A projektet Hit-Boy fogja producerelni, és vélhetően felkerül rá a nemrég megjelent „Eazy” című Kanye kollab is. Game pár hete arról posztolt, hogy félúton járnak a projekttel.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés