Kövess minket

Hiphop

The Game páros lábbal szállt bele a volt kiadójába, majd letiltották a Twitter oldalát

Megosztva

The Game nemrég a Twitter oldalán szólt be a volt kiadójának, az Interscope Records-nak, gyakorlatilag lerasszistázva őket.

Baszódj meg Interscope. Így gondoltam 17 évvel ezelőtt is, és most is így gondolom! Modern rabszolgakereskedelem folyik ott, minden egyes előadótól lopnak. Életem legjobb döntése volt, hogy eljötem. #maradjfüggetlen” – posztolta.

The Game a Dr. Dre vezette Aftermath Records-nál kezdte a karrierjét, mely az Interscope alá tartozik, később átszerződött egy másik alkiadójukhoz, a Geffen-hez. Utolsó nagylemeze a 2012-es Jesus Piece volt a kiadónál. Azóta három másik lemezzel jelentkezett, de már az Entertainment One alatt. Egy 2019-es Variety interjújában arról beszélt, hogy sokkal nagyobb szabadsága van, mióta nem az Interscope előadója, a dalainak a jogai teljes egészében őt illetik meg, és az Entertainment One csak terjesztőként vesz részt a folyamatban. A rapper jelenleg az új, Drillmatic című albumán dolgozik, aminek Hit-Boy lesz a producere.

The Game Twitter profilját letiltotta a közösségi oldal a posztja után, igaz valószínűleg a legutóbbi, „Eazy” című Kanye kollabjának borítója verte ki a biztosítékot, melyen egy megnyúzott majom látható. A rapper profilképként használta a borítót, amit korábban a PETA állatvédő szervezet is kritizált.

(HipHopDX, Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés