Kövess minket

Aztaa

The Game szemetet etet a rajongóival egy új TikTok játékban

Megosztva

The Game egy elég fura videót osztott meg a TikTok és Instagram oldalán, mely a leírás szerint egy új online sorozat kezdete.

A videón a rapper egy bevásárlóközpontban sétálgat, mikor egyszer csak felismeri az egyik rajongója. A recsegő hanggal felvett videón ezután Game megkérdezi a fanját, hogy szereti-e a Balenciagát, mire a lány azt feleli, hogy természetesen. „Mit tennél meg egy Balenciaga cipőért?” – teszi fel a kérdést a rapper, amire az a válasz, hogy bármit. Game ezután arra kéri a lányt, hogy túrjon bele a legközelebbi szemetesbe és ha talál benne valami ételt, akkor azt egye meg. Game fanja elő is kotor egy rózsaszín löttyöt tartalmazó italt, majd miután hősiesen beleiszik, a rapper megveszi neki a cipőt, majd itt a videó véget ér.

A rapper a posztban azt írja, hogy ez egy új, „ANYTHING???!?!?!” című online műsor első epizódja, és hamarosan jön a második rész.

Game amúgy nemrég jelentette meg az új albumát, lehet egy kis TikTok viralitással akarja felpörgetni a projekt iránti érdeklődést.

(XXL)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés