Kövess minket

Hiphop

The Game szerint neki is ott kellett volna lennie a Super Bowl félidei showjában

Megosztva

The Game keménynek mutatja magát, de most mégis olyan hangulatban lehet, mint egy kölyökkutya, akit a családja egy koszos kartondobozban kirakott az út szélére egy random esős éjszakán. A rapper ugyanis úgy érzi, neki is helye lett volna a 2022-es Super Bowl félidei showjában, ahol Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Kendrick Lamar, Mary J. Blige, valamint 50 Cent léptek fel.

Logika persze első blikkre lett volna abban, hogy a Game is feltűnjön a SoFi Stadionban, hisz törzsgyökeres nyugati-parti előadóról beszélünk, és az első két lemezének Dr. Dre volt a producere. Talán pont ezért osztott meg olyan posztokat másoktól az Insta Story-jai közt, melyek arról szóltak, hogy neki is helyet kellett volna szorítani.

Ha viszont egy kicsit közelebbről vizsgáljuk meg a dolgot, már nem olyan egyértelmű a szituáció, elvégre emberünk pont február elején szidta korábbi kiadóját, a Dre barátja, Jimmy Iovine által alapított Interscope-ot, méghozzá elég keményen, rabszolgatartóknak nevezve a vezetőséget. Egy ilyen húzás után nem csoda, hogy Dre nem hívta fel maga mellé. Ez persze csak egy teória a sok közül, Game mellőzésének pragmatikus okai is lehetnek, például nem akkora sztár, mint a többiek, nincs egy konkrét gigaslágere, amit még az átlag TV néző is ismer, vagy szimplán nem fért bele az időkeretbe, mely így is elég szűkős volt, elvégre még Britney Spears is arról posztolt, hogy Eminem része lehetett volna hosszabb.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés