Kövess minket

Hiphop

The Game szerint ő a legjobb élő rapper és az ő lemeze lesz 2022 legjobbja

Megosztva

The Game nagyon magabiztos az új lemezével kapcsolatban.

A rapper egy Instagram posztban tudatta a követőivel, hogy 2022 legjobb lemeze bizony az ő következő nagylemeze lesz, mely a Drillmatic névre hallgat. Állítása szerint a projekt annyira erős, hogy ezután mások sem fogják megkérdőjelezni azt, hogy ő a legjobb élő rapper jelenleg, egy kijelentés, mely szerinte már régóta egyértelmű.

Érzem, hogy az én lemezem lesz az év albuma, mivel olyan energiák vannak benne, mintha csak most írtam volna alá az első lemezszerződésem” – kezdte a comptoni rapper, majd felsorolt pár erős vetélytárst az évből, köztük Pusha-T ‘It’s Almost Dry‘-ját, Denzel Curry ‘Melt My Eyez See Your Future’-jét, Vince Staples ‘Ramona Park Broke My Heart‘-ját, és persze Kendrick Lamar nemrég megjelent ‘Mr. Morale & the Big Steppers‘-jét. Elismeri, hogy ezek mind nagyszerű lemezek, de szerinte az ő cucca még ezeket is meg fogja ugrani, vagy ahogy ő fogalmaz, semmi sem lesz hozzá fogható rap témában idén.

The Game azzal érzékeltette, hogy mennyire toppon van, hogy utoljára a debütáló stúdióalbumánál, a Documentary-nál fordult elő, hogy félre kellett állnia vezetés közben, mert eszébe jutott egy vad rím, egészen mostanáig. Posztja szerint a Drillmatic egy hónapon belül érkezik, tehát valamikor júniusban hallhatjuk. A rapper egy másik posztja szerint a lemez gyakorlatilag kész van, már csak egy Chris Brown verze beérkezését várja.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés