Kövess minket

Hiphop

The Game úgy érzi, Kanye West többet tett érte mostanában, mint Dr. Dre valaha

Megosztva

Comptoni rapper, The Game volt a Drink Champs podcast legutóbbi vendége, melyből egy rövidebb összevágott részletet is megosztottak a közösségi oldalaikon. Ebből kiderül, hogy a rapper még mindig nem felejtette el, hogy anno kirakták a G-Unitból, mivel állítása szerint ő adta a gengszter élét a kollektívának. Game emellett egy üveg piát is megiszik, melynek eredményeképpen elég őszinte mondatokat is megejt.

Durva belegondolni, hogy Kanye West többet tett a karrieremért az elmúlt két hétben, mint Dr. Dre valaha…” – mondja például egy ponton.

Game és Ye nemég egy „Eazy” című dalon közreműködtek, melyet Kanye „DONDA 2” albumhallgató eseményén is bemutattak. Dre eközben ott volt Game debütálásánál, ő volt a rapper első nagylemezének, a The Documentary-nak a vezető producere.

Game mostanában elég savanyú hangnemet üt meg, keményen szidta a korábbi kiadóját, az Interscope Records-ot, és láthatólag az sem tetszett neki, hogy nem volt ott a Super Bowl félidei showjában, Eminem, 50 Cent, Kendrick, Snoop, Mary J. Blige, Dr. Dre mellett.