Kövess minket

Zene

Timbaland megerősítette, hogy kész az új Justin Timberlake album, ami szerinte visszahozza a FutureSex/LoveSounds hangzást

Megosztva

Timbaland megerősítette, hogy ő és Justin Timberlake befejezték az új közös nagylemezük munkálatait. Timbaland a Variety-nek adott rövid interjújában beszélt arról, hogy már régóta együtt dolgozott régi barátjával az új projekten.

Most fejeztük be a közös munkát, és minden nagyszerűen hangzik. Most már tényleg rajta múlik, hogyan tervezi befejezni, és hogyan és mikor képzeli el a megjelenést. Egy ilyen kaliberű művésznél mindennek összhangban kell lennie, de már kész van és jön” – osztotta meg a producer.

Ez a szórakoztató Justin lesz – olyan, mint a FutureSex /LoveSounds, csak azt adjuk, amit tőlünk elvárhatsz: nem túlgondolt, a szövegek nem olyan mélyek, ez egy bólogatós, táncolható zene. A zene egy fiatalos sport, és szórakoztatónak kell maradnia – szórakoztatónak és fiatalosnak. Mindketten sokat láttunk már az életből, de emiatt nem lehet túlgondolni, újra elő kell hozni a 13 éves, 18 éves fiatalokat, érted? Ha nem, akkor nagyon gyorsan eljuthatsz a vénségig. Ilyen világban élünk” – magyarázta Timbaland. „Nem siettük el a dolgot. Voltak olyan dalaink, amelyek talán túl bonyolultak voltak, de azt mondtuk: ‘Azt akarjuk, hogy úgy érezzük, mintha a FutureSex második része lenne’, ezért olyan dalokat választottunk, amelyek ehhez illeszkednek majd.”

Timbaland és Timberlake az évek során többször is együttműködött már. Ő volt a producere a „SexyBack„, a „Cry Me a River„, a „Summer Love” és a „My Love” című slágereknek, valamint Timberlake 2006-os FutureSex/LoveSounds című albumának és 2013-as The 20/20 Experience című albumának teljes anyagának.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés