Kövess minket

Aztaa

Több mint 10 millió forint értékben ajándékozott órákat Majka a zenésztársainak

Megosztva

Évzáró vacsorát tartott Majka karácsony előtt a zenésztársaival, akiket méregdrága ajándékokkal lepett meg. A rapper már 10 év együtt zenél a többiekkel, ennek az apropóján ajándékozta meg a 13 tagot, egy-egy TAG Heuer karórával.

Az órákat gyakorlatilag tálalták a zenészeknek az étteremben, miközben szárazjégfüst lepte be az asztalt.

Az órakészítés egy bizonyos fokig mesterség, egy szint után viszont művészet. Köszönöm az elmúlt 10 évet fiúk! Ezentúl ha ránéztek a csuklótokra, gondoljatok arra, hogy többet értünk el együtt, mint amiről valaha is álmodni mertünk!” Boldog karácsonyt és még 20 évet együtt!” – írta az estéről készült videóhoz Majka.

A Blikk megkereste a Beszéljünk órákról TikTok-csatorna vezetőjét, Lakatos Zsoltot, hogy állapítsa meg, mennyibe kerülhettek a luxusórák. Zsolt elmondta, hogy a Tag Heuer Formula 1 órák itthon 777 ezer forintba kerülnek, így Majka több mint 10 milliót költött az ajándékokra.

“Az órakészítés egy bizonyos fokig mesterség, egy szint után viszont művészet.”Köszönöm az elmúlt 10 évet fiúk! Ezentúl ha ránéztek a csuklótokra, gondoljatok arra, hogy többet értünk el együtt, mint amiről valaha is álmodni mertünk!❤️Boldog karácsonyt és még 20 évet együtt!❤️@dbalagehun @djgerysson @aubeli.otto @zsedenyi_daniel_drummer @csabi_pusztai @veres_monika_nika @bertoldhermann @vetopeter @akiraly78 @dajkazoltanSzaso, Bánk, Kolta Geri, Majoros Tomi

Posted by Majka on Friday, December 23, 2022
Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés