Kövess minket

Bulvár

Tom Hanks fia egy puhány gazdag gyereknek érezte magát egész életében, ezért vette fel a keménykedős rapper külsőt

Megosztva

Tom Hanks fia, Chet Hanks elindította a saját YouTube csatornáját, ahova állítása szerint őszinte, kitárulkozós videókat tölt majd fel. Az első vlogjának a témája rögtön arról a topikról szól, mely a legtöbb embert érdekli vele kapcsolatban: milyen volt Tom Hanks fiaként felnőni?

A rapperként évek óta próbálkozó Chet elmondta, hogy ezzel a kérdéssel először akkor szembesült, amikor a családjával a Fehér Házban jártak az akkori amerikai elnöknél, George H. W. Bush-nál, aki pontosan ezt a kérdést tette fel az akkor még csak 14 éves fiúnak. „Jó, de fura egyszerre” – foglalta össze a sztárcsemeték életét Chet, aki elmesélte, hogy fiatalon nagyon rosszul élte meg, hogy habár gazdag és híres a családja, ő maga semmi érdemlegeset nem tett le az asztalra, mégis sokan a közelébe akartak férkőzni az apja miatt. „Nem én voltam híres és gazdag, hanem a szüleim” – mondta. Hanks Jr. arról is sztorizgatott, hogy állandóan kibeszélték a háta mögött, ezért kezdett el gyúrni, és ezért vette fel a keménykedős stílusát, hátha így majd tartanak tőle az emberek. A „nehézségek” ellenére kijelentette, hogy azért nem cserélné el az életét senkivel, mivel azért így is jó volt neki, privát repülőkön utazhatott, gyönyörű helyekre mehetett nyaralni. Chet félmeztelen monológja azzal zárul, hogy 31 éves fejjel eljutott oda, hogy rájött, a haterei csak irigyek rá.

Chet Hanks videójának egy rövid epilógusa is van, ebben elmondja, hogy a videó elején nem volt teljesen őszinte, mivel nem csak keménykedéssel leplezte azt, hogy bántják a suliban, hanem el is hitte azt a sok rossz dolgot, amit róla mondtak: „egy puhány, kis punci gazdag gyereknek éreztem magam, akinek semmi nehézségén nem kellett átesnie” – összegezte az életét.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés