Kövess minket

Hiphop

Törölték Kanye West idei Grammy fellépését az „online viselkedése” miatt

Megosztva

Még be sem jelentették hivatalosan, hogy fellép, a színfalak mögött most mégis visszamondták Kanye West idei Grammy-gála fellépését – írja a Hollywood Reporter.

A Variety-nek Ye egyik szóvivője elismerte, hogy valóban törölték a rapper perfomanszát, indoknak pedig az „elfogadhatatlan online viselkedését” adták meg.

Mint ismeretes, Kanye West mostanában több megkérdőjelezhető posztot osztott meg az Instagram oldalán, melyekben részben volt feleségét, Kim Kardashiant kérlelte, hogy térjen vissza hozzá, részben Kim új pasiját, Pete Davidsont szidalmazta, a maradék energiáit pedig random emberekre irányította. A kifakadásai miatt az Insta 24 órára felfüggesztette a fiókját, mely idő alatt nem posztolhatott. Az idei Grammy-díjátadót amúgy pont az a Trevor Noah fogja vezetni, akit szintén betámadott Kanye az egyik posztjában.

Ye-t egyébként öt Grammy-díjra jelölték idén, köztük az Év Albuma, Legjobb Rap Lemez, és Legjobb Rap Dal szobrokért is versenybe száll. A díjátadót árpilis 4-én rendezik meg.