Kövess minket

Aztaa

Tovább terjeszkedhet 2 Chainz étteremlánca, miután peren kívül megegyezett Pablo Escobar családjával

Megosztva

Bő hat évvel ezelőtt, 2016-ban kóstolt bele először a vendéglátás világába 2 Chainz, amikor is üzlettársával, bizonyos Mychel “Snoop” Dillard-dal karöltve megnyitotta Atlantában az első, „Escobar” néven futó, mediterrán ízvilággal operáló tapas éttermét. A biznisz aztán olyannyira kilőtt, hogy még ugyanabban az évben nyitottak két másik éttermet a városban, ahol az ételek mellett saját merchet kezdtek árulni, méghozzá Pablo Escobar arcképét és nevét – az interneten – is felhasználva. Tették mindezt engedély nélkül, így a néhai drogbáró bátyja által vezetett, Escobar Inc. 2020 júniusában jól beperelte őket. A felek nagyjából két éven át egyezkedtek, míg a napokban peren kívül sikerült megegyezniük egymással.

Ha úgy vesszük 2 Chainz és Dillard olcsón megúszta a dolgot, hiszen Escobar családja eleinte 10 millió dollárt szeretett volna kapni az őket ért kár miatt, de a legfrissebb hírek szerint végül beérték mindössze 15 ezerrel.

Ezzel pedig elhárult az akadály, hogy az étteremlánc tovább terjeszkedjen az Egyesült Államokban. Elsőként az Ohióban található Columbus városában vetnék meg a lábukat, majd valamivel később Dallas és Memphis felé vennék az irányt, igaz, ezentúl már csak szimplán, Escoként.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés