Kövess minket

Hiphop

Travis Barker 17 éves lánya rappelni kezdett, de kritikusai szerint csak fekete próbál lenni

Megosztva

A Blink-182 dobosának, Travis Barkernek a tinédzser lánya, Alabama kapja rendesen az ívet a neten, miután megosztott egy új TikTok videót, melyben új kislemezére rappel.

Travis és exe, Shanna Moakler 17 éves lánya, aki a kaliforniai Calabasasban született és nevelkedett, a hétfőn közzétett klipben rappel és énekel is, miközben egy sminkben és egy narancssárga parókában van. Egyes kommentelők megjegyezték, hogy a feltörekvő zenész hangja és akcentusa mintha megváltozott volna, amikor rappelni kezdett, fogalmazzunk úgy, nem éppen gazdag fehér tini irányba.

@alabamabarker

Im posting the top 10 i like on my story

♬ original sound – Alabama barker

Megint mások azt kritizálták, hogy Alabama egy privilégizált környezetben nőtt fel, aztán most mégis úgy rappel, mintha a gettóból jött volna. Egyes beszólásokra válaszolt is a lány. „Csak azért vagy mérges, mert te nem tudsz így rappelni” – írta válaszul egy haternek. Egy másik kommentelőnek pedig azt írta, hogy nem foglalkozik a tehetségtelen és motiválatlan emberekkel.

A lányt azért nem bántotta mindenki, többen írtak arról, hogy sokadik hallgatás után kezd megtetszeni nekik a dal. A trekknek amúgy Travis Barker volt a producere, aki korábban MGK-val is dolgozott már együtt.

(Dailymail)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés