Kövess minket

Hiphop

Travis Scott a legnagyobb inspirációjának nevezte Björköt, de a nevét nem teljesen találta el

Megosztva

Travis Scott legnagyobb zenei inspirációját nem Amerikában, hanem Izlandon kell keresni. A rapper előző héten a chilei Primavera Sound fesztiválon lépett fel, ahol két szám között elárulta a közönségnek, hogy az experimentális popzenéjéről híres Björk az egyik kedvenc előadója és legnagyobb inspirációja egyben. Björk szintén fellépett a feszten, Travis ezért említette meg őt, hozzátéve, hogy nagyon szereti őt és boldog, hogy „felléphet neki„, bár azt nem tudni, hogy a dalszerző-énekesnő mennyit látott La Flame koncertjéből. Travis amúgy angolos kiejtéssel próbálta kimondani kedvence nevét, így végül Bözsork-ot mondott Björk helyett, de ettől még aranyos pillanat volt.

Travis korábban a 2018-as „No Bystanders” című dalához már hangmintázott egy Björk számot, a ’97-es „Jóga„-t, és az sem lehet véletlen, hogy a rapper „Utopia„-nak nevezte el a következő nagylemezét, hisz Björk ugyanezt a címet adta a 2017-es albumának.

És ha már Travis Scott, emberünk pont ma dobott le egy Pharrell Williams-szel közös zenét, „Down In Atlanta” címmel, ennek semmi köze Bözsorkhoz, de alább lehet hallgatni.

(Uproxx)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés