Kövess minket

Stílus

Travis Scott eljótékonykodja az új Nike kollabjából befolyó pénzt

Megosztva

Miután hatalmas érdeklődés övezte Travis Scott visszatérését a streetwear piacra, a rapper bejelentette, hogy a bevételt jótékony célokra ajánlja fel.

Mint korábban írtuk, az új Cactus Jack x Nike kollekcióban rövidnadrágok, anorákok, mellények és egyéb felsők szerepeltek, de a legnagyobb érdeklődés a Travis Scott Air Trainer 1 sneakereket övezte. A lépők új tulajdonosait sorsolással választották ki, hogy egyenlő feltételekkel indulhasson mindenki, végül fél óra alatt 1 millió regisztráció érkezett. Ez pedig csak a kezdet lehet, hisz hamarosan további Nike x Cactus lépők érkezhetnek, köztük egy új Airmax.

Megjelentek persze olyan hangok is, akik még mindig közelinek érzik Travis visszatérését az Astroworld tragédiához, erre lehet reakció az, hogy a kollekcióból befolyt profitot a rapper a HEAL nevű jótékonysági programba csatornázza át, mely akár több millió dollár is lehet.

A HEAL programot amúgy maga Travis hozta létre még márciusban, a munkájuk pedig elég sokrétű, mentális betegségekben küzdőknek segítenek, de a houstoni fiatalokat is segítik kreatív csoportokkal, valamint a biztonságosabb koncertezésre is tesznek erőfeszítéseket.

(Hypebeast)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés