Kövess minket

Hiphop

Travis Scott leállította a koncertjét, mert féltette a rajongói épségét

Megosztva

Travis Scott ismét koncertezik, de fő a biztonság.

A rapper hétfőn a New York-i Coney Islanden lépett fel egy függetlenség napi rendezvény keretében, ahol Meek Mill, DJ Spade, és Chase B is tiszteletüket tették. Scott performansza „élő DJ szett”-nek volt kiírva, ami gyakorlatilag úgy nézett ki, hogy a fellépése első részében DJ-zett, majd fogta a mikrofont és beugrott a közönségbe egy kis élőzésre is. Mondani se kell, emelkedett volt a hangulat.

A koncert egy pontján, egész pontosan az „Antidote” című sláger közben viszont előjött Travis-nél a poszttraumás stressz, amit a tíz halálos áldozattal és rengeteg sérülttel végződő Astroworld tragédia okozott, és inkább leállította egy kicsit a bulit, mert úgy érezte, hogy egyesek nincsenek biztonságban.

Többen ugyanis, mint az a fenti videókon látható, felmásztak a színpadi rácsokra, és úgy zúztak, egy bulizó konkrétan Pókember ruhában csüngött az építményen. Travis megkérte őket, hogy másszanak le, mert csak úgy folytatódhat a koncert, aminek eleget is tettek és a kis intermezzo után Travis nyomta tovább. A pillanatot ide kattintva lehet csekkolni.

(HNHH)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés