Kövess minket

Hiphop

Túl drága volt Game-nek NBA YoungBoy verzéje, inkább törölték a ‘Drillmatic’-ról a dalát

Megosztva

Töröltek egy dalt az előző héten megjelent új Game albumról, mivel a rapper menedzsmentje drágálta a trekken szereplő NBA YoungBoy gázsiját.

The Game „Drillmatic – Heart vs. Mind” című tizenegyedik nagylemeze augusztus 12-én jelent meg 31 dallal és iszonyat sok közreműködővel, Kanye West, Ice T, A$AP Rocky, YG, Ty Dolla $ign, Roddy Ricch, Pusha T, Lil Wayne, Rick Ross, Big Sean mind feltűntek a projekten, melynek dallistája mostanra 29-re apadt.

Először Nipsey Hussle testvére gáncsolta el a „World Tours” című közöst, mivel állítása szerint nem kértek engedélyt a néhai rapper verzéjének felhasználására. Game menedzsere, Wack 100 eközben azt hangsúlyozta, hogy Game az egyik legnagyobb Nipsey Hussle támogató volt, szerinte bele kellett volna férnie, hogy amolyan jófejségből utat engedjenek a kollabnak, Nipsey örökösei viszont ezt nagyon másként gondolták.

Nemrég aztán a jelenlegi egyik legfelkapottabb rapper, YoungBoy Never Broke Again közreműködésével készült „O.P.P.” is törlésre került, pénzügyi okokra hivatkozva. Wack 100 azt nyilatkozta, hogy egyszerűen nem fér bele a büdzsébe, hogy kifizessék a rappert, annyira drága a verzéje.

YoungBoy 300 ezer dollárt kér egy verzéért. Ennyi az annyi. Nem fogok kamuzni, iszonyat jó alkut kötöttünk, nekünk hajlandó volt 150 ezer dollárért bevállalni a trekket, de még ez is túl sok. A marketing pénzből kellett volna elvennem, ha ebbe belemegyünk. Egy vezetői döntést kellett hoznom, nagyon ki akartam fizetni, de így máshonnan kellett volna elvennünk a pénzt, muszáj volt törölnünk” – mondta Wack, kvázi felfedve, hogy YoungBoy átszámítva 120 misit kap egy verzéért, de ezt megcsinálta fele ennyiért is.

The Game eközben egy Instagram kommentben reagált a menedzsere szavaira, mint írta, ő ezelőtt se fizetett, és soha nem is fog senkinek vendégverzéért fizetni a jövőben.

Az „O.P.P.” tehát a streamingplatformok nagyrészéről törölve lett, de a YouTube-on nem hivatalos formában még el lehet csípni, amíg nem törlik onnan is.

(XXL, Complex)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés