Kövess minket

Elektronikus

Túrázni ment egyedül az angol hegyekbe, egész éjszakás illegál raveben kötött ki

Megosztva

Egy nyugodt, túrázós hétvégének indult neki az az angliai férfi, aki végül egy tinik által szervezett illegális buliban találta magát.

A Leeds-i születésű Oliver Broome a túrázós fotókkal és tájképekkel tarkított Instagram oldalán számolt be a furán alakult kalandról, de később az egyik helyi lapnak is elmesélte a sztorit. Oliver még szombaton a North York Moors hegyvidékre ment kicsit közelebb kerülni a természethez, egyedül nekivágott az útnak, majd egy békés területen letáborozott. Felverte a sátrát, megvacsorázott, majd olyan este fél 11 környékén belebújt a hálózsákjába, hogy másnap frissen ébredhessen. Az álmát viszont nem sokkal később egyre közeledő hangok zavarták meg. Broome elmondása szerint elkezdett ráparázni a helyzetre, hisz full egyedül volt a sátrában, úgy érezte, lehet most fogják meggyilkolni az éjszaka közepén. Amikor viszont előbújt, észrevette, hogy csak pár fiatal közeledik, generátorral a kezükben. Később aztán érkeztek a hangfalak, a fények, és a lejátszók is, és ekkor Olivernek is leesett, hogy csak tinik akarnak bulit csapni.

Az nyilván nem volt opció, hogy visszafeküdjön, így aztán csatlakozott hozzájuk, és egészen reggel 7-ig ment a tánc az 50 fős társasággal, amelynek tagjai még sörrel is megkínálták. A férfi amúgy a saját bevallása szerint nem az a raver típus, most volt életében először hasonló buliban.

Oliver posztjánál lapozás után látható a kialakult hangulat.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés