Kövess minket

Hiphop

Tyler, the Creator beleírta a végrendeletébe, hogy nem jelenhet meg posztumusz albuma

Megosztva

A posztumusz albumok, vagyis egy művész halála után kiadott lemezek mindig is vitatott topik volt a rajongók, és néha még a hozzátartozók körében is. Vajon tényleg azt akarta az előadó, hogy kiadják azokat a bizonyos zenéket? És ha igen, akkor valóban úgy, ahogy végül megjelentek? Számít ez egyáltalán, vagy a lényeg, hogy a rajongók hallhassák utoljára kedvencüket? – ez csak pár kérdés mely ilyenkor fel szokott merülni, és a rap világában sajnos rendre fel is merül, hisz nem igazán lehet másik stílust mondani, ahol hasonló tempóban veszítenénk el előadókat.

Nincs jó vagy rossz válasz a kényes kérdésekre, mindenkinek megvan a maga preferenciája, vagy éppen közönye, köztük Tyler, the Creatornak is, aki nemrég egy Los Angeles-i koncert közben beszélt a posztumusz albumokhoz fűződő viszonyáról. Tyler a „Penny” című kiadatlan számának előadása előtt vetette fel a témát.

Néhány ezek közül a dalok közül annyira jó, hogy nem hagyhatom őket csak úgy a merevlemezen ülni. A végrendeletemben benne van, hogy ha meghalok, nem adhatnak ki semmilyen posztumusz albumot. Kibaszottul undorítóak, félkész ötletekre raknak rá random vendégverzéket arcoktól, akiket lehet nem is bírtál. Kösz, de inkább nem.

Tyler márciusban osztotta meg a 2021-es Call Me If You Get Lost című projektjének deluxe kiadását, nyolc új dallal. Még szerencse, hogy előtte nem ütötte el egy vonat, különben sose hallottuk volna ezeket a trekkeket.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés